300 de retete pentru bebelusi si copii

25/02/2015

300 de retete pentru bebelusi si copii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/300-de-retete-pentru-bebelusi-si-copii-2/

300RETETECARTE-bunTitlu: “300 de retete pentru bebelusi si copii”

Pret: 24.95 RON * (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: O lucrare care se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copilului, pe grupe de varsta.

 Hrana copilului trebuie sa fie diferita de cea a unui adult, atat in privinta substantelor nutritive pe care le contine, cat si in privinta modului de preparare. Pana la varsta de 5 ani, cand alimentele care ii sunt permise unui copil sanatos se diversifica aproape complet, copiii au nevoie de cantitati mari de substante nutritive esentiale, cum ar fi zincul, fierul si calciul. Totodata, consumul de fibre trebuie sa fie redus in comparatie cu al adultilor, deoarece acestea le reduc copiilor capacitatea de a absorbi celelalte substante nutritive.

Un alt aspect legat de hrana copiilor mici este legat de condimente. Sarea ar trebui sa lipseasca din alimentatia copiilor  mai mici de un an si sa fie introdusa treptat in alimentatia copilului pana la 5 ani. Retetele din cartea de fata au un continut redus de sare, folosind in schimb alte condimente pentru a da gust mancarii.

Lucrarea este utila tuturor celor care sunt conştienţi de faptul ca un copil alimentat corect inseamna mai tarziu un adult sanatos.  

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:  http://www.all.ro/carte/300-de-retete-pentru-bebelusi-si-copii.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anca Rusen

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: