25 de ambulante noi si un spital de campanie

05/06/2015

25 de ambulante noi si un spital de campanie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/25-de-ambulante-noi-si-un-spital-de-campanie/

Sanctiuni la Serviciul de Ambulanta ClujInspectoratele pentru Situatii de Urgenta au primit 25 de autospeciale pentru transport personal si victime multiple si un spital de campanie achizitionate de catre Ministerul Sanatatii.

Transferul autovehiculelor catre Inspectoratele de Urgenta s-a facut joi, 4 iunie, intr-un cadru oficial.

Judetele care beneficiaza de cate aceste 25 de ambulante noi sunt: Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Buc-Ilfov, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Teleroman, Timis, Vrancea.

“Masinile sunt echipate pentru interventia la accidente cu victime multiple. Noile dotari vor ajuta personalul medical in munca. In ultimii 4 ani, Ministerul Sanatatii a achizitionat 603 ambulante si autospeciale prin acord – cadru pentru reinnoirea parcului auto”, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Si, spitalul de campanie achizitionat tot de Ministerul Sanatatii va ajunge la  Galati.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou