Stiri medicale

176.000 de carduri intoarse si identificate la CASMB

Data ultimei actualizari: 06/02/2015

Cardul electronic de asigurari de sanatatePeste 170.000 de carduri care nu au fost distribuite prin serviciile postale, s-au intors la casa de asigurari, institutie care a finalizat si procesul de identificare.

Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Gheorghe Iana, a afirmat CASMB a deschis o platforma informatica prin intermediul careia fiecare asigurat poate sa verifice daca are tiparit cardul de sanatate si daca acesta se afla la sediul casei.

“La nivelul Municipiului Bucuresti s-au returnat 176.000 de carduri la Casa. Noi am finalizat procesul de identificare a cardurilor returnate, am deschis o platforma online prin care orice asigurat poate sa verifice daca are cardul tiparit si daca cardul se afla la CASMB. De asemenea, tot pe site-ul CASMB sunt publicate doua tipuri de solicitari: una pentru cei care doresc sa ridice cardul de la casa si alta pentru cei care doresc sa primeasca cardul prin posta. Am facut toate demersurile legale si pentru cei care deja ne-au scris ca vor sa le ridice de la casa am sortat cardurile. Primele 200-300 deja le-am si distribuit”, a declarat dr Gheorghe Iana, citat de Agerpres.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.