156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

26/02/2021
156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/156-000-de-locuri-noi-la-vaccinarea-cu-vaccin-pfizer-biontech-incepand-cu-1-martie/

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat, cvineri, ca incepand de luni, 1 martie, sunt disponibile inca 156.000 de locuri noi de vaccinare anti COVID cu vaccin produs de catre Pfizer/BioNTech pentru persoanele eligibile din etapa a a II-a.

Potrivit acestuia, programarile pentru aceste locuri se vor putea face incepand de sambata, 27 februarie.

“Este o veste buna. De luni, de 1 martie se deschid (…) noi locuri de programare pentru vaccinul produs de Pfizer/BioNTech. Toata lumea asteapta, este un vaccin foarte cautat. (…) Incepand cu 1 martie sunt alocate, pentru o perioada de 20 de zile, 156.000 de locuri noi de vaccinare cu vaccin produs de catre Pfizer/BioNTech. Programarile se pot face incepand de maine, 27 februarie, prin metodele clasice de programare. Toate aceste locuri vor fi deschise pentru persoanele care se incadreaza in etapa a II-a: persoanele cu boli cronice, persoanele cu dizabilitati si persoanele cu varsta peste 65 de ani”, a afirmat Baciu, citat de Agerpres.

De asemenea, el a adaugat ca tot de luni vor deveni operationale alte 130 de cabinete pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer/BioNTech.

“Sunt 130 de cabinete la nivel national. Sunt suplimentare fata de cabinetele deja existente, care oricum functioneaza cu toate programarile deja in curs. Aceste centre indeplinesc absolut toate conditiile, la fel ca si celelalte, atat cu personal, cat si cu echipamente. (…) Vorbim despre vaccinuri produse la Pfizer/BioNTech si nu putine – 156.000 de locuri de vaccinare deschise pentru 20 de zile, incepand cu 1 martie”, a mai precizat secretarul de stat potrivit surse citate.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccin pfizer/ biontech, campanie de vaccinare anti-covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: