136 de candidati pentru 23 de posturi de asistenti si infirmiere la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

28/08/2018

136 de candidati pentru 23 de posturi de asistenti si infirmiere la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/136-de-candidati-pentru-23-de-posturi-de-asistenti-si-infirmiere-la-spitalul-judetean-de-urgenta-suceava/


Peste 130 de candidati s-au inscris la concursul organizat, miercuri, de Spitalul Judetean de Urgenta ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru 23 de posturi vacante de asistent medical, infirmiere si ingrijitoare, a declarat presei, managerul unitatii medicale, economist Vasile Rimbu.

Potrivit acestuia, pentru cele zece posturi de asistent medical generalist s-au inscris 70 de candidati, pentru un post de asistent medical debutant s-au inscris 11 candidati, pentru sase posturi de infirmiere 14 candidati, 35 de candidati pentru trei posturi de ingrijitoare, patru candidati pentru doua posturi de asistent medical generalist la Laboratorul de Imagistica Medicala si Radiologie pentru aparatul RMN, precum si doi candidati pentru un post vacant de asistent medical principal, relateaza Agerpres.

Continut educational:

Rimbu a maispus ca probele scrise se vor desfasura la Consiliul Judetean, in sala ”Stefan cel Mare”, pentru asistent medical generalist si debutant, in conditiile in care sunt multi candidati, iar pentru posturile de asistent medical de radiologie, asistent medical principal, infirmiere si ingrijitoare in sala de sedinte a spitalului, iar candidatii care obtin minimum 50 de puncte din totalul de 100 pot participa la interviu, dupa solutionarea contestatiilor la proba scrisa.

“Ne bucura ca exista concurenta mare. (…) Cei care vor promova concursul sunt dintre cei care au muncit, s-au pregatit si pot confirma asteptarile noastre (…) Majoritatea candidatilor sunt cadre tinere, cu experienta putina, dar cu disponibilitate maxima in a invata”, a spus managerul spitalului conform sursei mentionate.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani