100 de ani de la infiintarea Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva

01/07/2011

100 de ani de la infiintarea Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/100-de-ani-de-la-infiintarea-spitalului-de-boli-infectioase-sfanta-parascheva/

Specialisti din tara si strainatate s-au reunit  la Iasi pentru a lua parte la deschiderea manifestarilor organizate de conducerea Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva, cu prilejul implinirii a 100 de ani de la inaugurare, anunta Agerpres. Cu acest prilej, conducerea Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva organizeaza la Iasi si Chisinau, in perioada 29 iunie-2 iulie, scoala de vara, eveniment la care si-au anuntat participarea aproximativ 150 de specialisti in domeniu.

In deschiderea evenimentelor, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Adrian Streinu Cercel, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, decanul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa, Doina Azoicai, decanul Facultatii de Medicina Dentara, Norina-Consuela Forna, etc.

De asemenea, au fost inmanate distinctii spitalelor de boli infectioase din tara si firmelor partenere. De asemenea, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase se inaugureaza joi, in prezenta prof.univ.dr. Adrian Streinu Cercel, primul compartiment de Terapie Intensiva de profil din Moldova.

Sursa: www.paginamedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Bani in plus de la Banca Mondiala pentru imbunatatirea calitatii si eficientei sistemului sanitar romanesc

Cum se descarca adeverinta de vaccinare in 6 pasi

Jumatate din populatia adulta din UE a primit cel putin o doza de vaccin anti-Covid

Coriu: Invocarea erorii umane este cea mai usoara abordare, uneori chiar cei mai buni specialisti pot sa greseasca

Observatorul de Sanatate: In Romania nu exista inca o cultura a raportarii erorilor in practicile sistemului medical