Cursuri

Hiperplazia Benigna de Prostata – Partea II – 8 puncte EMC

Data ultimei actualizari: 09/01/2012

Hiperlazia Benigna de Prostata poate avea un impact major asupra nu numai asupra starii de sanatate a pacientilor, si este o problema de sanatate publica deoarece prin cresterea sperantei de viata creste si incidenta bolii la nivel global, de aceea educatia medicilor de familie privind aceasta patologie este extrem de utila.

Obiectivele cursului – Cursul “HBP – partea 2” aprofundeaza informatii referitoare la tratamentele hiperplaziei benigne de prostata, respectiv monitorizarea activa si tratamentele medicamentoase, optiunilor de terapie chirurgicala si include studii de caz din experienta practica a cabinetelor medicilor de familie.

[slideshow exclude=”6″]

 

Audienta – “Hiperplazia Benigna de Prostata – Partea II” se adreseaza Medicilor de Familie.

Se recomanda a fi parcurs dupa absolvirea urmatoarelor cursuri: Hiperplazia Benigna de Prostata – Partea I

Durata estimata a cursului – “Hiperplazia Benigna de Prostata – partea 2” este format din 4 lectii. Recomandam ca fiecare din aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca 2-3 ore.

Modalitate de studiu curs – Pentru studiu, va recomandam sa parcurgeti lectiile pe care le aveti la dispozitie in pagina din stanga cu numele “Lectii si teste”. Lectiile cuprind diverse activitati menite sa va ajute sa retineti mai bine informatiile respective. Cursul se incheie cu examenul final.

Creditele EMC: Absolvind acest curs cu un scor corespunzator (80% din raspunsuri corecte) veti obtine 8 puncte recunoscute in programul EMC.

Autorii cursului

Comisia de autori cuprinde:

  • Dr. Sinescu Ioanel – Presedintele Asociatiei Romane de Urologie, Medic primar urolog, Prof.dr. si prorector UMF “Carol Davila”, Bucuresti, Membru Corespondent al Academiei Române
  • Dr. Ambert Valentin – Medic primar urolog, Conferentiar doctor UMF “Carol Davila”, Bucuresti
  • Dr. Surcel Cristian Iulius – Medic primar urolog, Asistent universitar UMF “Carol Davila”, Bucuresti
  • Dr. Radu Marius Tudor – Medic primar urolog, Asistent universitar UMF “Carol Davila”, Bucuresti
  • Dr. Toma Daciana – Medic Primar – Medicina de Familie, Instructor formator
  • Dr. Oana Cristian – Medic Primar – Medicina de Familie; Instructor formator
  • Dr. Sandulescu Cristian – Medic Primar – Medicina de FamilieInapoi la cursuri