Acces cursuri

Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Introducere in Acnee

join course

curs EMC acnee

Un curs oferit de Societatea Nationala de Medicina Familiei

in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti

sustinut de:

 

 

 

Introducere in Acnee

Data creditarii: 28.07.2015 - 07.07.2017

Cursul "Introducere in Acnee" prezinta notiuni de anatomie si fiziologie a pielii si a anexelor sale, elemente introductive referitoare la studiul acneei, principalii factori care duc la aparitia leziunilor de acnee si exemplifica principalele semne si simptome ale acestei afectiuni dermatologice.

Audienta : Cursul EMC "Introducere in Acnee" se adreseaza Medicilor de Familie din Romania.

Durata estimata a cursului : Cursul "Introducere in Acnee" este format din 4 lectii. Recomandam ca fiecare dintre aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca doua ore.

Modalitate de studiu curs : Pentru studiu, va recomandam sa parcurgeti lectiile pe care le aveti la dispozitie in pagina cu numele ”Lectii”, care devine vizibila dupa inscrierea la curs. Lectiile cuprind diverse activitati menite sa va ajute sa retineti mai bine informatiile legate de studiul detaliat al acneei. Cursul EMC "Introducere in acnee" se incheie cu examenul final.

Creditele EMC: Absolvind acest curs cu un scor corespunzator (80% din raspunsuri corecte) veti obtine 8 puncte recunoscute in programul EMC.

Autorii cursului "Introducere in acnee"

Comisia de autori cuprinde:

Dr. Tiplica

Dl. doctor Tiplica este Profesor universitar la Disciplina Dermatologie II la Spitalul Clinic Colentina, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti din 2009 si autor al cursului "Introducere in Acnee" pentru medicii de familie. Este delegat din partea EADV pe langa Uniunea Europeana a Medicilor Specialisti (UEMS) 2011-

Citeste mai mult despre prof. dr. George-Sorin Tiplica

 Dana Nica

Functii actuale:
Sef de lucrari la Catedra Dermatologie a UMF Carol Davila, Bucuresti
Medic primar dermato-venerologie la Clinica Dermatologie 2 a spitalului Clinic Colentina, Bucuresti.

Citeste mai mult despre Sef lucrari dr. Dana Nica

 

Dr. Piloff
D-na doctor Piloff este medic primar in Medicina de Familie din 1998 si instructor formator in domeniul metode de cercetare in medicina de familie. Membru: EGPRN- European General Practice Research Network, EURACT-European Academy of Teachers in General Practice, Homeopathes sans Frontieres

Citeste mai mult despre Sef lucrari dr. Loredana Doina Maria Piloff - referent

D-na doctor Liliana Maria Gospodinov profeseaza in cadrul Cabinetului sau individual si are o vasta experienta didactica prin cursuri adresate atat studentilor, cat si medicilor de familie. A sustinut prezentare in cadrul conferintei nationale URGEMED 2009, pe tema: Consultul neurologic la Cabinetul medicului de familie

Citeste mai mult despre Dr. Liliana-Maria Godpodinov - referent

Alte cursuri EMC gratuite, destinate medicilor de familie

  • Acneea - diagnostic si tratament - Cursul "Acneea - diagnostic si tratament" prezinta principalele investigatii de laborator si modalitati de stabilire a diagnosticului diferential in cazul pacientilor afectati de acnee, cele mai importante tipuri de terapii recomandate in tratamentul acneei si modalitatile de adaptare ale acestora la forma clinica a bolii, elemente de educatie a pacientului.
  • Introducere in vaccinologie - Cursul EMC “Introducere in vaccinologie” prezinta notiunile generale de vaccinologie, definitii, istoric, precum si rolul medicului de familie in vaccinare. Ca urmare a eforturilor deosebite ale cercetarii in domeniu, un numar din ce in ce mai mare de boli infectioase beneficiaza de vaccinuri corespunzatoare.

 

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Pentru a avea acces la lectii si examene, autentificati-va aici:

Nume Utilizator
Parola

Daca nu aveti cont de utilizator, click aici pentru a crea acum un cont gratuit.

Login failed

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it.

Lectiile si examenele sunt disponibile imediat dupa inscrierea la curs.