Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Tratamente naturale pentru combaterea celulitei

Data ultimei actualizari: 07/06/2013

carte tratamente naturiste anticelulita

Titlu: “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei”

Autor: Jordina Casademunt

Editura: ALL

Pret: 25.94 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Celulita este una dintre cele mai comune probleme estetice cu care se confrunta femeile, problema ce nu depinde neaparat de greutatea corporala, ci de stilul de viata. Tocmai pentru ca lupta impotriva celulitei este dusa de numeroase femei, pe piata exista multiple tipuri de lotiuni, seruri si creme anti-celulitice, a caror eficienta este deseori pusa la indoiala.

In schimb, tratamentele anticelulita naturiste sunt mult mai eficiente in lupta cu aceasta problema si pe termen lung au rezultate extraordinare si asupra sanatatii epidermei. Pentru tratamentul celulitei nu sunt necesare interventii chirurgicale si nici nu trebuie sa apelati la interventii cosmetice costisitoare.

In cartea “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei” sunt prezentate cele mai bune remedii naturale impotriva celulitei, care au grija in acelasi timp de sanatatea si frumusetea pielii. Din cartea “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei” veti afla:

  • Cate tipuri de celulita exista, cum este definita celulita si ce complicatii poate avea
  • Ce retete culinare trebuie sa gatiti pentru a preveni aparitia celulitei
  • Cum puteti elimina caloriile si reactiva functiile metabolice
  • Ce exercitii fizice va ajuta sa scapati de celulita sis a va tonifiati abdomenul, fesele si picioarele
  • Cum puteti controla stresul si cum puteti evita tutunul, cofeina si alcoolul.

Autoarea cartii “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei”, Jordina Casademunt, este consilier la centre de fitness si colaboreaza cu societati din domeniul cosmeticii naturiste si a suplimentelor dietetice.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.