Stiri medicale

Schimb de experienta pentru medici de familie in Spania – 16 – 22 martie 2014

Data ultimei actualizari: 03/02/2014

poza societatea nationala de medicina familieiIn perioada 16 – 22 martie 2014, un medic rezident in medicina de familie sau un medic de familie in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii are posibilitatea sa participe la un schimb de experienta in Madrid, Spania. SoMaMFyC Exchange este asigurat de Societatea de Medicina Familiei din Madrid. Data limita de inscriere este 14 februarie 2014.

Activitati in cadrul schimbului de experienta

Medicul de familie selectat va avea posibilitatea sa viziteze un cabinet de medicina familiei din Spania timp de patru zile.

In acelasi timp, are posibilitatea sa participe la congresul regional al medicilor de familie spanioli “Medicina in timpuri de criza” (Medicina en tiempos de crisis) din data de 21 martie 2014.

Congresul se va desfasura in limba spaniola, insa participantii vor avea ocazia sa participe la un atelier in limba engleza.

In afara de activitatile stiintifice, participantii vor avea parte de evenimente sociale si de un tur al orasului Madrid.

Conditii de participare si inscriere

Pentru a putea participa la acest schimb de experienta, trebuie sa aveti cunostinte medii-avansate de engleza sau spaniola.

Pentru a va inscrie trebuie sa completati pana la data de 14 februarie 2014 un formular pe care sa il trimiteti la adresa de email tineriMF@snmf.ro. Formularul poate fi gasit pe site-ul www.snmf.ro.

Costurile pentru cazare si taxa de congres sunt asigurate de organizatori.

Pentru mai multe informatii despre inscriere si schimbul de experienta, consultati pagina oficiala www.snmf.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.