Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Retete din cruditati

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte retete din cruditati

Titlu: “Retete din cruditati”

Autor: Elena Pridie

Editura: ALL

Pret: 19,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Bunastarea si sanatatea organismului depind de felul in care obisnuim sa ne alimentam. Alimentatia bazata pe consumul de cruditati presupune un stil de viata diferit si nou. Alimentatia pe baza de cruditati inseamna ca te poti bucura pe deplin de viata, de alimente, de proprietatile nutritionale extraordinare ale legumelor si ale fructelor.

Datorita unei alimentatii bazate pe cruditati ai mai mult timp, esti mai sanatos si mai plin de energie.

Lucrarea “Retete din cruditati” cuprinde 400 de retete bazate pe legume, fructe, nuci si seminte, toate proaspete si pregatite in numeroase forme: salate, supe, sosuri, deserturi si bauturi.

Cartea “Retete din cruditati” contine, de asemenea, si un supliment cu sugestii de retete pregatite termic, ideale pentru completarea unui meniu majoritar compus din fructe si legume proaspete.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.