Stiri medicale

Obtinerea certificatelor de specialist

Data ultimei actualizari: 16/01/2013

Ministerul Sanatatii ii informeaza pe medicii care au promovat examenul de specialist din sesiunea octombrie 2012 si au finalizat stagiul de rezidentiat pana la data de 1 ianuarie 2013 ca se pot adresa directiilor de sanatate publica judetene pentru ridicarea certificatelor de specialist. Incepand cu data de 14 ianuarie 2013 certificatele de specialist nu se mai afla la Ministerul Sanatatii, fiind transmise la directiile de sanatate publica judetene, conform   optiunilor  exprimate  de candidati la depunerea dosarelor de examen.
Cei care nu au depus o astfel de optine vor preciza in scris Ministerului Sanatatii, directia de sanatate publica judeteana de la care urmeaza sa  ridice certificatul.

 

Stire realizata de Echipa de redactie FormareMedicala.ro

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.