Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Misterul Placebo

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte efectul placebo

Titlu: “Misterul Placebo”

Autor: Patrick Lemoine

Editura: ALL

Pret: 24,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Iluzia in medicina poarta un nume dragut – placebo – si chiar vindeca uneori: face sa dispara o eczema sau sa adoarma un copil agitat; calmeaza tusea, amelioreaza anxietatea sau durerea. Cum poate o substanta chimica inactiva sa aiba o asa putere? Si de ce folosesc medicii atat de putin sau cu atata precautie fenomenul placebo?

Patrick Lemoine, autorul cartii “Misterul Placebo” ne propune o ancheta pasionanta in lumea bolilor si a medicamentelor, in care vom descoperi practici stranii, adesea ascunse de marile corporatii medicale si legatura neasteptata intre medicina si magie.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.