Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Misterul Nocebo

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte efectul nocebo

Titlu: “Misterul Nocebo”

Autor: Patrick Lemoine

Editura: ALL

Pret: 29,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Expunerea la informatiile din mass-media ne poate afecta semnificativ sanatatea. Mecanismul este simplu: primim in permanenta informatii despre tot ce se intampla in jurul nostru, despre boli si dezastre naturale. Acest flux de informatii difuzat de mass-media ne poate imbolnavi atat fizic, cat si psihic, determinand afectiuni precum: depresie, insomnie, anxietate.

In cartea “Misterul Nocebo” Patrick Lemoine, psihiatru specializat in explorarea tulburarilor de somn si tratamentul acestora, aseaza sub lupa un fenomen nou aparut: efectul nocebo, un fenomen diametral opus efectului placebo.

Pornind de la acest context autorul ne ofera o serie de solutii si modalitati de a ne proteja de avalansa de informatii venita din mass-media si ne ofera solutii pentru a gandi pozitiv si optimist.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.