Stiri medicale

Marian Burcea, noul presedinte al CNAS

Data ultimei actualizari: 20/03/2017

CNAS-2

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pe Marian Burcea, pana in prezent director adjunct la CASA OPSNAJ, potrivit unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial.

Marian Burcea, director general adjunct al Casei de Asigurari de Sanatate a armatei (OPSNAJ), a fost numit incepand de vineri, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, la propunerea ministrului Sanatatii, in functia de membru al consiliului de administratie si totodata de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, cu rang de secretar de stat. Burcea a fost numit in aceasta functie pentru un mandat de 4 ani, relateaza Hotnews.ro

Marian Burcea¬† de specialitate medic oftalmolog, este general de brigada medic (rez.) si conferentiar universitar doctor la la U.M.F. “Carol Davila” din Bucuresti.

Potrivit sursei mentionate, el a fost director in cadrul Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii  Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.) din 2004 si pana in prezent.

De asemenea, pana de curand, Burcea ocupa si functia de director medical la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti.

 

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.