Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Manualul Merck – 88 de simptome frecvente

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte manualul merck

Titlu: “Manualul Merck – 88 de simptome frecvente”

Editura: ALL

Pret: 99.00 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: “Manualul Merck” este o resursa de informatie medicala utilizata in intreaga lume, de mai bine de 100 de ani. Varianta noua, “Manualul Merck – 88 de simptome frecvente” este un ghid practic si concis, ce ofera informatii medicale care ii ajuta pe medici sa evalueze corect pacientii, astfel incat sa poata recomanda tratamentul necesar ameliorarii afectiunii in cauza.

Pentru a simplifica experienta utilizatorilor, ghidul este organizat in ordine alfabetica, astfel incat oricine il consulta sa poata gasi cu usurinta informatiile de care are nevoie. Descrierea simptomelor este potrivita atat pentru studenti si asistente medicale, cat si pentru medicii care doresc sa verifice anumite informatii.

 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.