Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Manual de chirurgie generala, vol. II

Data ultimei actualizari: 26/04/2013

carte manual de chirurgie generala

Titlu: “Manual de chirurgie generala”

Autor: Radu Serban Palade

Editura: ALL

Pret: 49,00 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Volumul al doilea din “Manualul de chirurgie generala” realizat de prof. univ. dr. Radu Serban Palade completeaza patologia chirurgicala descrisa in primul volum.

Lucrarea este destinata in primul rand studentilor de la medicina, dar si medicii care doresc sa se informeze asupra aspectelor importante ale chirurgiei generale pot consulta acest ghid.

Manual de chirurgie generala” este o lucrare redactata clar si sintetic si contine informatii esentiale actualizate, insotite de o bogata iconografie exemplificatoare, motiv pentru care reprezinta una dintre acele lucrari de specialitate care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui cadru medical.

Coordonatorul acestui manual este prof. univ. Radu Serban Palade, seful Clinicii Chirurgie 1 de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, medic primar chirurgie generala si doctor in stiinte medicale.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.