Stiri medicale

Important pentru rezidenti

Data ultimei actualizari: 17/01/2013

Rezidentii care au sustinut si promovat examenul de specialist in sesiunea octombrie 2012 si incheie  stagiul de pregatire dupa data de 15 ianuarie 2013 ca vor putea  fi confimati ca specialisti numai dupa finalizarea acestuia.

In acest sens, vor transmite Ministerului Sanatatii cerere de confirmare ca specialist insotita de o adeverinta eliberata de unitatea angajatoare din care sa rezulte data finalizarii pregatirii. Adeverinta in cauza va fi transmisa in original si  va purta data de  emitere ulterioara finalizarii pregatirii.In cazul medicilor inscrisi la a doua specialitate adeverinta va fi eliberata de coordonatorul de pregatire.

 

Stire realizata de Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.