Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Ghidul indicelui glicemic

Data ultimei actualizari: 15/04/2013

carte Ghidul indicelui glicemic

Titlu: “Ghidul indicelui glicemic”

Autor: Barbara Ravage

Editura: ALL

Pret: 34,90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Ghidul indicelui glicemic” ofera o intelegere profunda asupra modului in care  functioneaza dietele si asupra modului in care trebuie sa fie construita o nutritie sanatoasa.

De asemenea, acest ghid ofera informatii despre carbohidtrati si despre modul in care poate fi redus riscul aparitiei problemelor de sanatate.

“Ghidul indicelui glicemic” explica pe intelesul tuturor informatii precum:

  • Ce este indexul glicemic si de ce este utila cunoasterea si intelegerea acestuia.
  • Cum trebuie planificate mesele luate in oras sau acasa.
  • Care sunt secretele pentru scaderea in greutate eficienta si fara repercursiuni.
  • Care sunt principiile unui stil de viata sanatos.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.