Stiri medicale

Recomandari de carte medicala

Data ultimei actualizari: 24/11/2014

Paleta de informatii si noutati dedicata medicilor de familie din Romania si disponibila pe FormareMedicala.ro s-a imbogatit cu o noua sectiune: “Carte medicala”.

Sectiunea este realizata din dorinta de a le oferi utilizatorilor platformei informatii complexe, din domenii medicale diverse, care acopera atat specialitatile tratate in cadrul cursurilor EMC disponibile online, cat si subiecte de interes pentru orice medic de familie.  Astfel, sectiunea de “Carte medicala” devine o resursa informationala utila pentru medicii de familie, ce completeaza cunostintele acumulate de acestia in urma  promovarii cursurilor EMC online si care raspunde nevoii de informare si documentare a acestora.

Dezvoltata cu sprijinul editurilor in a caror oferta se regasesc si lucrari ce abordeaza tematici din domeniul medical, aceasta noua sectiune contine titluri diverse si oferte promotionale pregatite special pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.

Va invitam sa vizitati sectiunea de “Carte medicala” si sa ne impartasiti opinia dvs. pe pagina de Facebook FormareMedicala.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.