Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Farmacia verde

Data ultimei actualizari: 08/07/2013

Farmacia verdeTitlu: “Farmacia verde”

Autori: James A. Duke

Editura: ALL

Pret: 49.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Farmacia verde” ofera cele mai noi informatii in tratamentul diverselor afectiuni cu ajutorul remediilor fitoteraopeutice. Cartea ofera o lista bogata de plante care va ajuta in tratamentul artrozei, osteoporozei, afectiunilor inimii sau migrenelor.

 “Farmacia verde” este un ghid foarte bun pentru alegerea plantelor utile in tratamentul diferitelor afectiuni prin infuzii, comprese si ceaiuri. Vitalitatea fizica, emotionala si mentala, un corp armonios si sanatos precum si o alimentatie bogata in cereale pentru scaderea colesterolului, in calciu pentru structura osoasa sunt doar cateva din sfaturile cartii “Farmacia verde”.

 

James A. Duke este un celebru cercetator american in medicina botanica. Este cunoscut pentru publicarea cercetarii “Handbook of Medicinal Herbs”.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/farmacia-verde.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.