Acces cursuri

Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Planul National de Vaccinare

join course

Un curs oferit de Societatea Nationala de Medicina Familiei

in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti

sustinut de:

 

 

 

Planul National de Vaccinare - in abordarea Medicilor de Familie

Data creditarii: 16.12.2014 - 16.12.2017

Obiectivele cursului: Cursul EMC "Planul National de Vaccinare - in abordarea Medicului de Familie" este un program disponibil online, ce urmareste sa puna la dispozitia medicilor de familie informatiile necesare pentru a putea intelege mai bine importanta Programelor Nationale de Imunizare, bolile ce pot fi prevenite prin vaccinare, modul eficient prin care acestia pot informa populatia despre siguranta vaccinurilor (riscurile reale si raportul lor cu beneficiile), rolul acestuia in aplicarea schemei nationale de vaccinare conform PNI, precum si alte mesaje cheie utile in practica de zi cu zi a medicului de familie.

AudientaCursul EMC Planul National de Vaccinare - in abordarea MF se adreseaza Medicilor de Familie.

Durata estimata a cursului Cursul de educatie medicala continua "Planul National de Vaccinare - in abordarea medicului de familie" este format din 4 lectii. Recomandam ca fiecare din aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca 2 ore.

Modalitate de studiu curs : Pentru studiu, va recomandam sa parcurgeti lectiile pe care le aveti la dispozitie in pagina cu numele "Lectii", care devine vizibila dupa inscrierea la curs. Lectiile cuprind diverse activitati menite sa va ajute sa retineti mai bine informatiile respective. Cursul se incheie cu examenul final.

Puncte EMC - Absolvind cursul "Planul National de Vaccinare - in abordarea medicului de familie" cu un scor corespunzator (80% din raspunsuri corecte) veti obtine 8 puncte recunoscute in programul EMC.

Autorii cursului EMC "Planul National de Vaccinare - in abordarea medicului de familie

Profesor Dr. Ioana Alina Anca este medic primar pediatru, autoare a cursului EMC "Introducere in Vaccinologie" pentru medicii de familie, disponibil pe platforma Formare Medicala si creditat cu 8 puncte EMC. Calificare profesionala actuala: Medic primar pediatrie - Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1083/07.07.1994

Citeste mai mult despre prof. dr. Ioana Alina Anca

dr. daniela stefanescu

Dr. Daniela Stefanescu este Vicepresedinte al Asociatiei Medicilor de Familie din Bucuresti (AMFB).

Medic primar medicina de familie, Medic formator medicina de familie, cu o indelungata experienta in tratarea copiilor si competente in homeopatie.

 

Alte cursuri EMC gratuite, destinate medicilor de familie

  • Importanta vaccinarii anti-HPV - Cursul EMC "Importanta vaccinarii anti-HPV" atrage atentia asupra faptului ca vaccinarea anti-HPV reprezinta cea mai sigura metoda de prevenire a infectiei cu HPV, a aparitiei cancerului de col uterin, cat si a celorlalte afectiuni generate de infectia cu HPV.
  • Introducere in vaccinologie - In aceast curs vor fi prezentate notiunile generale de vaccinologie, definitii, istoric precum si rolul medicului de familie in vaccinare. Absolvind cursul "Introducere in vaccinologie" cu un scor corespunzator (80% din raspunsuri corecte) veti obtine 8 puncte recunoscute in programul EMC.

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Pentru a avea acces la lectii si examene, autentificati-va aici:

Nume Utilizator
Parola

Daca nu aveti cont de utilizator, click aici pentru a crea acum un cont gratuit.

Login failed

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it.

Lectiile si examenele sunt disponibile imediat dupa inscrierea la curs.