Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Boli lizozomale - in practica MF

join course

Curs Bolile lizozomale - in practica Medicului de Familie

8
Puncte
EMC

 

 

 

 Data creditarii: 16.12.2014 - 16.12.2015

Obiectivele cursului: Prin acest curs EMC ne propunem sa prezentam medicilor de familie o imagine de ansamblu asupra bolilor lizozomale, menita sa ii ajute in practica de zi cu zi. Managementul corect al bolilor lizozomale presupune atat un tratament de sustinere, cat si unul specific afectiunii, completate de o monitorizare indeaproape a pacientului de catre o echipa multidisciplinara.

AudientaCursul EMC "Bolile lizozomale - in practica Medicului de Familie"  se adreseaza Medicilor de Familie.

Durata estimata a cursului: Cursul online de educatie medicala continua "Bolile lizozomale - in practica Medicului de Familie" este format din 4 lectii. Recomandam ca fiecare din aceste lectii sa fie parcursa intr-o sedinta de studiu pe care o estimam la cca 2 ore.

Modalitate de studiu curs - Pentru studiu, va recomandam sa parcurgeti lectiile pe care le aveti la dispozitie in pagina din stanga cu numele "Lectii". Lectiile cuprind diverse activitati menite sa va ajute sa retineti mai bine informatiile respective. Cursul se incheie cu examenul final.

Puncte EMC - Absolvind acest curs online cu un scor corespunzator (80% din raspunsuri corecte) veti obtine 8 puncte recunoscute in programul EMC.

Autorii cursului

 

Prof. consultant dr. Paula Grigorescu-Sido este cadru didactic al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj, doctor in medicina si conducator de doctorat. 

Prof. dr. Paula Grigorescu-Sido este Membru de onoare al Academei de Stiinte Medicale din Romania si Director al Centrului de Patologie Genetica. Citeste mai mult

 

Conf. Dr. Costel Spanu este cadru didactic al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj si autor al cursului de educatie medicala continua "Bolile lizozomale in practica medicului de familie", creditat cu 8 puncte EMC. Citeste mai mult

 

Medic primar medicina de familie in cadrul CMI este Instructor formator in domeniul metode de cercetare in medicina de familie, studiind in principal: Analiza literaturii medicale, tipurile de studii epidemiologice etiologice, de diagnostic, terapeutice si de prognostic; metode de predare.

Mai multe despre Dr. Ioana Daciana Toma.

Alte cursuri EMC gratuite, dedicate medicilor de familie din Romania

  • Introducere in acnee - Cursul "Introducere in Acnee" ofera notiuni de anatomie si fiziologie a pielii si a anexelor sale, elemente introductive referitoare la studiul acestei boli de piele, principalii factori care duc la aparitia leziunilor de acnee si exemplifica principalele semne si simptome ale acneei.
  • Planul National de vaccinare in abordarea Medicilor de Familie - Cursul EMC "Planul National de Vaccinare - in abordarea Medicului de Familie" este un program disponibil online, ce urmareste sa puna la dispozitia medicilor de familie informatiile necesare pentru a putea intelege mai bine importanta si specificul Programelor Nationale de Imunizare.

 

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Ne pare rau dar nu sunt informatii disponibile.

Cursul este GRATUIT si CREDITAT EMC.

Accesati zona de studiu

Daca nu aveti cont de utilizator creati

acum GRATUIT un cont de utilizator

Pentru a avea acces la lectii si examene, autentificati-va aici:

Nume Utilizator
Parola

Daca nu aveti cont de utilizator, click aici pentru a crea acum un cont gratuit.

Login failed

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it.

Lectiile si examenele sunt disponibile imediat dupa inscrierea la curs.