Stiri medicale

Congresul National de Psihiatrie, 8 – 11 octombrie 2014

Data ultimei actualizari: 23/06/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Congresul National de Psihiatrie, aflat la cea de-a V-a editie, se desfasoara in perioada 8 – 11 octombrie 2014 la Centrul International de Conferinte Sinaia. Evenimentul este organizat de Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, UMF “Carol Davila” Bucuresti, Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog si Asociatia Romana de Studiu al Personalitatii. Tema principala din acest an a Congresului National de Psihiatrie este “Psihiatrie si Societate”.

Teme abordate la Congresul National de Psihiatrie

  • Actualitati diagnostice si taxonomice in psihiatrie
  • Tulburari psihice si factori demografici
  • Actualitati in reabilitarea psiho-sociala
  • Personalitati normale si patologice in rolul vietii
  • Repere etico-morale in diagnosticul psihiatric si personologic
  • Sanatatea mintala si calitatea vietii in societatea contemporana
  • Alcoolismul si toxicomaniile, actualitati evolutive si terapeutice.

Inregistrare Congres National de Psihiatrie

Organizatorii evenimentului atrag atentia ca geanta cu materialele congresului va fi asigurata doar participantilor inscrisi pana la data de 15 septembrie 2014.

Dupa aceasta data, materialele congresului vor fi oferite doar in limita stocului disponibil.

Inscrierea la congres dupa data de 1 septembrie 2014 va presupune o majorare a taxei de participare.

Pana la data de 1 septembrie 2014, membri ARPP trebuie sa plateasca o taxa de 110 €, cei care nu sunt membri ARPP – 190 €, medicii rezidenti membri ARPP – 35€, medicii rezidenti care nu sunt membri ARPP – 45 €, studentii 10 €, iar persoanele insotitoare – 65  €.

Pentru mai multe informatii despre program si inscriere la Congresul National de Psihiatrie, consultati pagina oficiala a evenimentului.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.