Stiri medicale

Congresul National de Medicina Interna – 2 – 5 aprilie 2014

Data ultimei actualizari: 13/01/2014

conferintaIn perioada 2 – 5 aprilie 2014, are loc al XIV-lea Congres National de Medicina Interna, la Calimanesti – Caciulata. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Medicina Interna, organizatie afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna.

Actualitati diagnostice si terapeutice in medicina interna

Tematica principala din acest an a Congresului National de Medicina Interna este “Actualitati diagnostice si terapeutice in medicina interna”.

La congres, vor fi prezentate cele mai importante noutati din domeniul medicinii interne. Specialistii vor prezenta solutii ale rezolvarii unor cazuri dificile si vor oferi raspunsuri la intrebarile care apar in momentul confruntarii cu un caz dificil de medicina interna.

Peste 1.500 de participanti la Congresul National de Medicina Interna

Pentru acest an, se anunta un numar record de participanti, peste 1500 de cadre medicale.

Sunt asteptati la eveniment atat medici specialisti, cat si medici primari, medici rezidenti, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra.

Cursuri precongres pe 2 aprilie

In data de 2 aprilie 2014, se vor desfasura cursuri precongres.

In acelasi timp, in cadrul Congresului, va fi organizata o ampla expozitie de produse farmaceutice si de aparatura medicala.

Pentru inscriere si participare, consultati pagina oficiala a evenimentului www.cnmi2014.srmi.ro.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.