Stiri medicale

Conferinta Nationala de Medicina Familiei – 26 – 29 martie 2014

Data ultimei actualizari: 10/02/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”In perioada 26 – 29 martie 2014 va avea loc, in Bucuresti, a X-a editie jubiliara a Conferintei Nationale de Medicina Familiei. Evenimentul este organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Tematici dezbatute in Conferinta Nationala de Medicina Familiei

Conferinta din acest an se desfasoara sub tematica “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”.

Intalnirile stiintifice din cadrul conferintei se vor desfasura sub forma sesiunilor interactive in plen, atelierelor de lucru, sesiunilor de postere, dezbaterilor precum si expozitiilor medicale.

Participare si inscriere rezumate

Persoanele care doresc sa participe cu lucrari, trebuie sa trimita rezumatele pana la 1 martie 2014, la adresa office@amf-b.ro.

Participantii trebuie sa precizeze, in momentul inscrierii, daca participa la sectiunea IN PLEN sau la sectiunea POSTER.

Taxe de participare

Pentru inscrierea la Conferinta Nationala de Medicina Familiei exista trei posibilitati: online, folosind formularul diponibil “aici, direct la sediul AMFB sau la secretariatul conferintei.

Pentru a putea participa la conferinta, medicii de familie membri SNMF trebuie sa plateasca o taxa de 200 lei.

Medicii de familie care nu sunt membri SNMF trebuie sa achite o taxa de 300 de lei, medicii rezidenti sau medicii de familie pensionari membri SNMF – 100 lei, iar daca nu sunt membri SNMF – 150 lei. Pentru asistente taxa este de 100 de lei.

Pentru mai multe informatii despre inscriere, achitarea taxei si manifestari din cadrul conferintei, click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.