Stiri medicale

Conferinta Managementul bolilor pulmonare, 11 – 12 iulie 2014

Data ultimei actualizari: 23/06/2014

Medicina de familie - prima linie in asistenta medicalaConferinta Nationala Managementul bolilor pulmonare, aflata la cea de-a IV-a editie, are loc in perioada 11 – 12 iulie 2014 in Bucuresti. Evenimentul este adresat atat medicilor pneumologi, alergologi, internisti, cat si medicilor de familie. Conferinta Managementul bolilor pulmonare pune accentul pe importanta diagnosticarii precoce si a recomandarii tratamentul corect in bolile pulmonare. Presedintele conferintei este prof.univ.dr. Florin Mihaltan, presedinte interimar al Societatii Romane de Pneumologie.

Program stiintific Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare

In prima zi a conferintei se va pune accentul pe relatia pacienti-medici specialisti-asociatii de pacienti din domeniul pneumologiei.

Tematica de dezbatere va pune accentul pe dificultatile cu care se confrunta un pacient cu o boala pulmonara in sistemul medical din Romania.

In prima zi a Conferintei Managementul Bolilor Pulmonare, vor fi organizate spirometrii gratuite pentru publicaul larg.

In a doua zi a evenimentului, dezbaterile vor avea caracter exclusiv stiintific. Sunt asteptati sa participe medici pneumologi, medici alergologi, internisti dar si medici de familie, primii care pot depista simptomele unei boli pulmonare si care ii pot trimite pe pacienti catre medicul pneumolog.

Participare si inscriere la conferinta

Conferinta Managementul Bolilor Pulmonare este un eveniment creditat cu puncte EMC.

Inscrierea la conferinta este gratuita. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv in cadrul manifestarii stiintifice.

Consultati pagina oficiala a Conferintei Managementul Bolilor Pulmonare pentru inscrierea la eveniment.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.