Stiri medicale

Conferinta Finantarea sanatatii din Fonduri Europene Structurale si de Investitii 2014 – 2020

Data ultimei actualizari: 13/02/2014

controale-in-spitaleIn data de 27 februarie 2014, la Palatul Parlamentului, medicii se pot informa cum pot accesa fonduri structurale de la cei mai importanti specialisti in domeniu, in cadrul conferintei internationale Restart 2014: Finantarea Sanatatii din Fonduri Europene Structurale si de Investitii 2014 – 2020.

Cum pot fi atrase fondurile structurale in proiectele pentru sanatate din Romania

Principalele subiecte care vor fi dezbatute in cadrul conferintei au in vedere modalitatile si practicile de accesare a fondurilor structurale de catre medicii din Romania in noul exercitiu bugetar 2014-2020.

La conferinta sunt asteptati peste 150 de specialisti din domeniul medical si financiar, intre care reprezentanti ai institutiilor europene din Bruxelles, ai ministerelor responsabile de alocarea fondurilor europene pentru sanatate, ai cabinetelor medicale, spitalelor publice si private.

In acelasi timp, vor fi prezenti antreprenori din domeniul medical, firme farmaceutice, societati profesionale si asociatii de pacienti.

Cum puteti aplica pentru fonduri europene in sanatate

Participantii la aceasta conferinta pot afla care sunt pasii necesari pentru obtinerea de fonduri structurale in sanatate.

In acelasi timp, se pot informa unde gasesc cel mai rapid apel pentru profilul personal si posibilii parteneri.

Care sunt pasii pentru a pregati dosarele cu propuneri de finantare si cum pot aplica pentru a obtine fonduri europene sunt subiecte dezbatute in conferinta.

Termenul limita de depunere a dosarelor este 15.05.2014.

Speakeri prezenti la conferinta

Pana in prezent, si-au confirmat prezenta Ms Maria-Jose Peiro, Policy Officer, Comisia Europeana, dr. Cristian Busoi, presedinte CNAS, dr. Adrian Pana, secretar de stat Ministerul Sanatatii, dr. Vasile Cepoi, consilier al prim-ministrului pe probleme de sanatate, Alin Mitrica, secretar de stat ministerul Fondurilor Europene.

Participare si inregistrare

Mai multe informatii despre eveniment, dar si despre inregistrare puteti afla la adresa de contact: alexandra.paiu@politicidesanatate.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Un comentariu

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.