Stiri medicale

Campanie de constientizare privind ejacularea precoce, in Romania

Data ultimei actualizari: 22/10/2014

poza probleme de sanatateDesi este un subiect sensibil si de cele mai multe ori nu este recunoscut ca problema medicala, studiile demonstreaza ca ejacularea precoce afecteaza 1 din 5 barbati la nivel european si ca, cel putin o data in viata, orice barbat se regaseste in acesta situatie.

Joi, 23 octombrie, incepand cu ora 13:00, la Hotel Howard Johnson, sala de conferinte Florida, va avea loc conferinta de presa prin care se va face cunoscuta cea mai intalnita disfunctie sexuala masculina: ejacularea precoce.

La acest eveniment se va lansa singura campanie de constientizare cu privire la ejacularea precoce din Romania si se va discuta despre implicatiile sociale si efectele asupra vietii de cuplu, importanta prezentei la medic, dar si despre optiunile terapeutice existente.

In cadrul actiunii vor lua cuvantul nume sonore ale medicine de profil, printre care acad. prof. dr. Ioanel Sinescu, Presedintele Asociatiei Romane de Urologie, prof. dr. Petrisor Geavlete, Vicepresedintele Asociatiei Romane de Urologie, dr.  Catalin Belinski si Presedintele Asociatiei si pentru Medicina Sexualitatii din Romania

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.