Stiri medicale

Campania Nationala Controleaza – ti diabetul 2014

Data ultimei actualizari: 18/03/2014

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013In perioada 28 – 29 martie 2014 va avea loc in Galati Simpozionul Controleaza – ti diabetul. Campania va continua cu editia din Bucuresti a acestui an, 12 – 15 noiembrie 2014. Editia din Bucuresti va coincide cu Saptamana de Lupta impotriva Diabetului si cu Ziua Mondiala a Diabetului.

Preventia si controlul diabetului prin campania Controleaza-ti diabetul

Manifestarile organizate in cadrul aceste campanii au rolul de a informa publicul despre preventia si controlul diabetului, dar si despre imbunatatirea stilului de viata in cazul acestor pacienti.

Conferinta de presa si simpozion stiintific la fiecare editie

Campania Controleaza-ti diabetul din acest an va presupune pentru fiecare editie cate o conferinta de presa si un simpozion stiintific la care vor lua parte cei mai importanti diabetologi si specialisti in domeniu.

Diseminarea mesajului la nivel local prin fiecare editie are rolul de a trage un semnal de alarma pentru autoritati asupra implicarii in preventia acestei afectiuni.

29 martie 2014 – Simpozion Controleaza-ti diabetul

Editia din Galati a campaniei din acest an va fi marcata printr-un simpozion la care vor participa nume importante din diabetologia romaneasca.

In acelasi timp, in cele doua zile de campanie va fi posibila testarea gratuita a glicemiei in spatii special amenajate.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.