Arhiva evenimente medici de familie

Arhiva evenimente

Balul Medicilor de Familie

Banner 300x300_Bal _Medicul de familie - Practician şi manager_ -12.12Titlu: Balul Medicilor de Familie
Locatie: Crystal Palace Ballrooms
Descriere: Vineri, 12 decembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, va fi organizat Balul Medicilor de Familie, devenit o frumoasă tradiţie în comunitatea medicală. Cu această ocazie, va fi lansată Agenda Medicului de Familie 2015 și vor fi decernate numeroase premii.
Dată: 2014-12-12

Din comitetul de organizare fac parte Dr. Sandra Alexiu – coordonator conferință, Dr. Daniela Ștefănescu – coordonator teme pediatrie, Dr. Marina Pîrcălabu – coordonator teme patronale și Dr. Cristian Sever Oană – coordonator teme neurologie, psihiatrie.

Managementul evenimentului este realizat de Media Med Publicis.

Asociația Medicilor de Familie București

În anul 2004, a fost fondată Asociația Medicilor de Familie București. Aceasta are ca scop dezvoltarea şi afirmarea specialității medicina de familie și reprezentarea, susținerea și protejarea intereselor membrilor săi în toate sferele de activitate și prin toate mijloacele permise de lege.

 

Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov

Patronatul Medicilor de Familie din Bucureşti şi Ilfov a fost înființat în anul 2009 și este o asociaţie cu personalitate juridică, nonguvernamentală, fără scop lucrativ, care urmăreşte dezvoltarea serviciilor specifice obiectului Medicinei de Familie, precum şi recunoaşterea importanţei acestei specialităţi medicale, alături de celelalte, pentru optimizarea asistenţei medicale şi a stării de sănătate a populaţiei, alături de apărarea intereselor generale ale membrilor săi.