Stiri medicale

Obtinerea atestatelor de studii complementare

Data ultimei actualizari: 24/09/2012

Ministerul Sanatatii a publicat arondarea pe centre universitare a candidatilor inscrisi la examenul de obtinere a atestatelor de studii complementare.

Examenul pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti va avea loc pe data de 27 septembrie 2012. Conform metodologiei de concurs, in aceasta sesiune s-au putut inscrie candidatii care au finalizat pana pe 31august a.c. pregatirea teoretica si practica aferenta obtinerii de atestate de studii complementare. Pentru aceasta sesiune s-au inscris 1241 de candidati. Examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii, centre in care s-a efectuat pregatirea candidatilor. Pentru a promova examenul si pentru a obtine atestatul de studii complementare, candidatii trebuie sa obtina minim nota 7.

Apasa aici pentru a putea vizualiza lista.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.