Stiri medicale

Actualitati in hepatologie, 25 aprilie 2014

Data ultimei actualizari: 24/04/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Conferinta de presa “Actualitati in Hepatologie”, de pe 25 aprilie 2014, va dezbate cele mai importante informatii despre tratamentul si diagnosticul in hepatita B si C si ciroza. “Actualitati in Hepatologie” este organizat de Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie.

Subiecte dezbatute la conferinta de presa “Actualitati in hepatologie”

  • Romania – tara cu cea mai mare prevalenta a hepatitelor virale din Europa
  • Ultimele noutati referitoare la schemele terapeutice mondiale ale hepatitei B, C si ale cirozei hepatice
  • Accesul limitat al pacientilor romani la terapii de ultima generatie in tratarea hepatitei C
  • Listele de asteptare, o problema pentru pacienti, dar si pentru statul roman.

Specialisti prezenti la eveniment

Intre specialistii prezenti la conferinta de presa “Actualitati in hepatologie” se numara: prof.dr. Ioan Sporea, Presedintele Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, Conf.dr. Liana Gheorghe, Sef Sectia a III-a Gastroenterologie – Hepatologie, Centrul pentru Boli Digestive si Transplant Hepatic, Institutul Clinic Fundeni, prof.dr. Mircea Diculescu, membru al Comisiei Ministerului Sanatatii si al comisiei de experti CNAS.

La conferinta de presa “Actualitati in Hepatologie” vor participa si reprezentanti ai asociatiilor de pacienti cu hepatita, Marinela Debu, Presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice (APAH – RO).

Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, la Hotel Crowne Plaza, Sala Orhideea 1.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.